söndag 16 juni 2013

Mitt lekfulla kort...

Tettiz, Pysselhäxan, firar 1000 inlägg i sin blogg...imponerande! Jag deltar i hennes utmaning att skapa något färgglatt. Bara ordet färgglatt fastnade jag för direkt, och eftersom jag älskar färg måste jag bara delta. Färg betyder mycket för mig. Jag blir glad och det piggar upp. Färgglada naglar är en stor favorit. Dessutom gav detta en möjlighet att skapa något lekfullt vilket jag ofta förknippar med färg och tycker det är en bra kombination. För mig idag blev det lekfulla att göra en pusselbit. Jag ville ha en pusselbit på kortet men eftersom jag inte har en sådan dekaration fick jag göra en egen. Det är roligt, att skapa något utifrån en egen idé.
Lite närbilder är ju ett måste speciellt på min lilla pusselbit som jag är väldigt nöjd med. Jag ritade upp den på fri hand på en bit kartong. (Jag gillar också att återanvända saker och kartongen låg i min mans nya skjorta kan köpt). Sen skar jag ut pusselbiten och målade med lila akrylfärg. Därefter fick den även lite clear crackle paint på sig vilket jag tycker blev en härlig effekt.Älskar det här färgglada pappret. Rundade två av hörnen och gjorde en liten vimpel med text.


Svårt kanske att undgå också att jag är svag för prickar....  :-)

Tack för en härlig utmaning och en spännande blogg!

3 kommentarer:

 1. Åh, vilket härligt och färgglatt kort!! Jag älskar också prickar, so I hear you! :) Har du stämplat på vimpeln eller skriver du kalligrafi, precis som jag?! :D

  Tack för ditt bidrag i min utmaning!!

  / Jeanette - Pysselhäxan

  SvaraRadera
 2. Tusen tack! Jag övar, men denna gång blev det stämplat på vimpeln...nästa gång kanske :-)

  SvaraRadera
 3. Snyggt Teresa!Gillar alla härliga färger som kontrast mot det gråa!. Bra med återvinning!Kram

  SvaraRadera