fredag 2 november 2012

Mörknet kommer

Nu blir det bara mörkare och mörkare tidigare och tidigare på eftermiddagarna. På kvällarna är det ändå rätt mysigt för då tänder vi en massa ljus. I torsdags tände vi pumporna som gav ett fint sken i höstkvällen. För första gången testade barnen "Bus eller godis?" Men det var ju lite läskigt att gå ensam så det blev ett besök hos närmsta grannen och några hus bort hos en vän. Sen kom de överlyckliga tillbaka och visade upp vad de fått. Stor succé!
När det blir mörkare så behövs lite färg förrutom ljus för att balansera upp det mörka och därför testade jag att använda svart gesso i min art journaling bok idag. Sen använde jag mig av en nyinköpt stencil och akrylfärger. Testade också att mista med röd glimmermist, den är högst upp i vänstra hörnet. Det syns inte så bra på fotografier men det blev en läcker lite dovare färg på den svarta gesson.Ringarna är gjorde med en gammal liten burk som jag haft makeupgrejer i. Bra återvinning!
Den översta fågeln har jag embossat med metallfärg. Det är häftigt när pulvret smälter. Den gula fågeln är utstansad och sen mistad med grön glimmermist genom ett "rutnät" jag hittade på marken på väg hem från jobbet. De höll på att fixa fasaden på en byggnad så det är något typ av byggmaterial.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar