söndag 2 juni 2013

Du & jag tillsammans på äventyr

Idag visar jag min LO som jag arbetat med i helgen. Jag har inte suttit i ett sträck utan jag har arbetat med den då och då när jag haft möjlighet. Ibland kan det vara bra att få lite tid att fundera ut hur jag ska komponera ihop en sida. Speciellt kanske denna gång då jag inte följt någon skiss, vilket jag nog måste säga hör till ovanligheten. Har inte haft någon direkt plan utan jag har arbetat fram min layout allt eftersom tiden har gått. Det är en spännande process när jag inte vet hur resultatet blir. Det har varit jättekul att jobba med denna LO och extra roligt att få använda så många olika typer av material och tekniker. En viktig del är ju också fotografiet. Det ger tillfälle att minnas och jag inser att tiden går alldeles för fort utan att jag tänker på det. Barnen börjar bli stora nu och snart går vi in i en ny fas. Känns både sorgligt, spännande och det kommer definitivt bli en annorlunda höst. Men först kommer sommaren!

 
Jag har utgått från ett papper jag haft länge men som jag inte riktigt gillat så jag började med att ha gesso över hela pappret för att tona ner färger. Man kan dock skönja mönsterpappret, tex en fjäril på höger sida.


I hörnen har jag bla använt mig av blended fibres, en strukturmassa, som jag blandat med färg och sen kletat på genom en prickig stencil.


På blommorna har jag haft på glitter men det syns dåligt på fotografierna.
   

 

1 kommentar:

  1. Jättesnygg bakgrund och du har lyckats toppen med alla lägga dina personlighet. Mycket mixed media och du är jätteduktigt på det.
    Kram Katja

    SvaraRadera